ТЪРСЕНЕ

ТОП ОФЕРТИ

гр. Варна
Бриз
Тристаен
Продажба
215,000.00 €
гр. Варна
Окръжна болница
Мезонет
Продажба
СПЕШНО
89,700.00 €
гр. Варна
Бриз
Двустаен
Продажба
85,000.00 €
гр. Варна
Бриз
Тристаен
Продажба
102,000.00 €
гр. Варна
м-т Пчелина
Къща
Продажба
50,000.00 €
гр. Варна
Гръцка махала
Къща
Продажба
СПЕШНО
1,600,000.00 €
гр. Варна
Лятно кино Тракия
Къща
Продажба
СПЕШНО
116,000.00 €
гр. Трявна
Къща
Продажба
98,000.00 €
гр. Варна
м-т Зеленика
Парцел
Продажба
210,560.00 €
гр. Бургас
Парцел
Продажба
СПЕШНО
520,000.00 €
с. Рогачево
Парцел
Продажба
СПЕШНО
19,900.00 €
гр. Варна
Метро
Парцел
Продажба
100.00 €
гр. Варна
Зимно кино Тракия
Офис
Под наем
168.73 €
гр. Каварна
Хотел
Продажба
СПЕШНО
400,000.00 €
гр. Варна
Колхозен пазар
Магазин
Под наем
281.21 €
гр. Варна
Хотел
Продажба
2,600,000.00 €