За нас

Политика за обработка на лични данни и видеонаблюдениеФирма  DEJEVU е регистрирана на 27 Юли 2006 година с решение №  : 5437 на Варненския окръжен съд.

Фирмата е специализирана в посредничество при сделки с недвижими имоти – покупко – продажби, наеми, преговори със съответните страни по сделката, 100 % защита на интересите на клиентите.

Макар и от скоро на пазара, DEJEVU има удоволствието да бъде ръководена от Женя Петрова, брокер и консултант, работещ в попрището на недвижимите имоти повече от 8 години и радващ се на продуктивни контакти с колеги и фирми от широкия спектър на този бизнес.

Това, което предлагаме и се гордеем че сме постигнали е изключителна акуратност и точност при контакти с клиенти, партньори и колеги.

Нашата цел е хората, решили да се възползват от услугите ни да бъдат максимално улеснени при избора си на имот и по целият процес на придобиването му.

В офисът ни работят квалифицирани кадри, които винаги ще ви посрещнат с усмивка и ще ви помогнат да намрите своя нов дом. Независимо дали търсите луксозен апартамент на морския бряг или тиха вила в полите на красивите ни балкани, имот в който да инвестирате или да развивате собствен бизнес, ние ще направим дори и невъзможното в името на КЛИЕНТА

Дежеву ООД е регистриран администратор на лични данни. За политиката може да се инфирмирате по-долу:
Политика за обработка на лични данни и видеонаблюдение