Парцел, в продажба, гр. Варна, м-т Ракитника

град Варна, м-т Ракитника, 1610 кв.м, ЕКСКЛУЗИВНО! 1954кв.м. по Нотариален акт ъглов парцел в местност ‘Мимишона’ с морска панорама, ток и вода на граница. Попада в Урбанизирана територия с показатели КИНТ 0,8; височина 7,5 метра

Парцел, в продажба, гр. Варна, м-т Прибой

ЕКСКЛУЗИВНО! Парцел на 150 метра от главният афалтов път. Лице на улица-27 метра.Не попада в червен зона! ПУП, ток, вода, сондаж. Отреден за жилищно застрояване с показатели КИНТ 0,6, мах. застрояване 70%, два етажа или 7 м кота корниз. За имота има изготвен проект за еднофамилна къща с площ 450кв.м., Цената на проекта е 10000 евро.

Бизнес парцел, в продажба, гр. Варна, к.к. Камчия

Два самостоятелни парцела на брега на морето с обща площ 4000 ПУП, КИНТ- 1, 60% озеленяване, подходящ за построяване на осем самостоятелни къщи. на 60м от бреговата ивица

Парцел, в продажба, гр. Бяла

Ексклузивно! Първи парцел на главен път Бяла – Обзор. Попада в урбанизирана територия. Ток и вода в съседство. Морска панорама.

Парцел, в продажба, гр. Варна, м-т Прибой

Ексклузивно! Парцел в местност Патрабана /срещу м-ст Прибой/ подходящ за инвестиция и строителство. Морска панорама. на 80 метра от главен асфалтов път.

Дворно място, в продажба, с. Нова Шипка

ЕКСКЛУЗИВНО! Празно дворно място в края на селото,ток и вода в съседство. Подходящо за къща и за бизнес.

Дворно място, в продажба, с. Нова Шипка

Ексклузивно. Дворно място с две постройки.Ток и вода с партиди. Тухлената постройка е със строителни книжа. ЗП 50кв.м., 18кв.м., гараж, РЗП -160кв.м., план за строеж от 1995г

Бизнес парцел, в продажба, с. Близнаци

Ексклузивно! Парцел в близост до главен асфалтов път. Ток и вода на граница. Разделен с ПУП -ПРЗ на парцели с площи от 901 кв.м., до 2002кв.м.,Продава се целият имот. Има възможност за закупуване на съседен парцел. Плана за регулация с одобрен -2007г Цената е кв.м.

Парцел, в продажба, гр. Варна, Островна промишлена зона

Ексклузивно! Парцел с лице на главен асфалтов път попадащ в урбанизирана територия. Подходящ за бизнес. Ток и вода на граница.

Парцел, в продажба, гр. Варна, Островна промишлена зона

Ексклузивно! Парцел с лице на главен асфалов път попадащ в урбанизирана територия. Подходящ за бизнес, друг вид складов обект или строителство. Проекто показателите на парцела могат да достигнат Кинт 5, плътност -47%, а при преместване на телефонен кабел -58% застрояване. На 15 метра от брега на канала.

« Previous Entries