Офис, в продажба, гр. Варна, Левски

Партерно помещение със статут на Банков офис със самостоятелен вход. Н.Т., Акт 16 Отлична инвестиция. Цената е без ДДС

Ексклузивно!Производствен обект с обща площ 180 кв.м.фуражен цех-300кв.м., машинно отделение-170кв.м.,допълнителни помещения с офисна част -209кв.м. Обекта е спрян от експлоатация в момента. Отлична инвестиция!

Магазин, под наем, гр. Варна, Колхозен пазар

Ексклузивно! Магазин с лице и голяма витрина към Рибна борса на две нива, санитарен възел. Дългосрочно.

Хотел, под наем, гр. Варна, Бриз

Отличен бизнес имот!
Разположен в един от най-елитните квартали в широкия център на града, в непосредствена близост до Морска градина Варна, хотелът предлага всички удобства за бизнес клиенти и гостите на лятната столица.
Интериорът на хотела предлага уникално съчетание на елегантност и екзотика, вдъхновена от магията на Африканската природа.
Централно климатизиран ,предлага 18 стандартни, 2 мансардни, 3 фамилни и 5 луксозни стаи с прекрасна гледка парка или морето. Всички стаи са обзаведени с телевизор, мини-бар, телефон, кабелен интернет, а фамилните стаи имат кухненски бокс и 2 спални с отделни санитарни възли.
В луксозният уют на лоби бара може да се насладите на невероятна панорамна гледка. Прекрасно място за релакс и срещи на бизнес партньори. Залата за закуска е с изглед към лятната градина на хотела
Хотелът се дава под наем дългосрочно заедно и отделно от ресторанта. Възможна е промяна на предназначението.

Промишлено помещение, в продажба, гр. Бяла

Ексклузивно продаваме парцел с площ от 1256кв.м., със стара сграда с площ 678 кв.м. за ремонт. Всички комуникации, асфалтов път. Възможност за закупуване на 3573кв.м. на граница на цена -20евро/кв.м.

Заведение, в продажба, с. Рудник

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! Разработен бизнес имот с РЗП-250 кв.м., със статут на крайпътно заведение, с всички разрешителни за работа. Намира се в с. Рудник на главен магистрален път преди гр. Бяла, Варненско. В моментa функционира успешно. Има регулярни посетители. Работи целогодишно. Парцел 900 кв.м.

Две зали: Голяма зала 80 кв.м. с 50 места, бар със склад. Малка зала 20 кв.м. с 20 места. Във всяка зала има камина. Външна тераса с 30-50 места. Две кухни с 4 помощни помещения и склад.

Магазин/кафе със склад, две тоалетни.  Два паркинга външен и вътрешен за по 10 коли.

Втори етаж с 5 спални  едната 15 кв.м. останалите са по 12 кв.м., кухня, 3 тераси, баня, тоалетна, перално и складово помещение.

Хотел, в продажба, гр. Варна, Център

Новостроящ се хотел с РЗП 870кв.м. в центъра на гр. Варна, близо до Бизнес хотела. Комуникативно място, лесен достъп. Хотелът ще разполага с 55 легла.

Бизнес сграда, в продажба, гр. Варна, Морска градина

Самостоятелна ъглова сграда 630кв.м. РЗП,до входа на Морската градина,три отделни входа,възможност за надстрояване.

Склад, в продажба, Варна, Западна промишлена зона

Склад 640кв.м.,Западна Промишлена Зона-гр.Варна.
Холандски тип-монолитна железобетонна конструкция до 4м,до 7.5м-е закрита с рифелна ламарина.Пода е шлайфан бетон,предвиден за високо натоварване.
Складът се намира на 200м от оживена пътна артерия с непрекъснат голям поток от автомобили.

Промишлено помещение, в продажба, Габрово

Продава се бизнес за производство на инструменти,включително и административно-производствена триетажна сграда с РЗП1350кв.м,и цялото оборудване в нея.