оферта №9284

70,000.00 €
площ: 92 m2, ет.2

Описание

Новостроящ се модерен комплекс във Възраждане с ТЕЦ (договор с VEOLIA). Срок на завършване Март 2021 г. Средната цена на жилищата е 650 Евро/кв.м. Предлагат се студиа, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. Степен на завършеност: БДС стандарт с входни пожароустойчиви врати и висок клас PVC дограма, слаботокова инсталация, изводи за радиатори, изводи за климатици, топломери извън апартаментите. Партерните апартаменти ще са с подово отопление и английски двор. Комплексът предлага паркоместа всяко по 4 000 евро. За удобство на живущите, микроклимата на комплекса ще предложи магазини,кафенета, ресторантчета и красиви зелени площи.

Сградите ще бъдат построени с най-съвременни материали за да се почуства удобството и комфорта на жилищната среда без шум, без влага, с ниски енергийни разходи за отопление и охлаждане, елегантни общи части, осигурен контрол на достъпа, видеонаблюдение и интериорен дизайн.

Моля свържете се с нас за актуална информация, цени и разпределения.Допълнителни данни: Училище; Детска градина; Банка; Обществен транспорт;

Имате въпрос или коментар?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Име*    
Имейл *
Phone