оферта №7551

143,600.00 €
площ: 151 m2, ет.3

Описание

Апартамент с площ от 151 кв.м. състоящ се от входно антре, дневна зона с кухненски бокс, три спални, две бани с тоалет и една тераса.

Комплексът, в койте се намира този апартамент е разположен на площ от 4 227 кв.м в две нискоетажни здания, ориентирани на юг с 63 двустайни, тристайни и четиристайни апартамента с площи от 60 до 220 кв.м, подземен и открит паркинг, детска площадка и басейн. В богато озеленения вътрешен парк са проектирани зони за отдих и почивка.. Повечето апартаменти имат красива морска гледка към Варненския залив. В просторните и светли южни стаи слънчевата прегръдка ще Ви събужда всеки ден.  Комплексът предоставя южно изложение на почти всички имоти, морската панорама, вътрешния парк е с басейн и всичко това се намира на престижна локация, гарантираща приятна и спокойна атмосфера за живущите. Застрояването е ниско, а кокетните нови сгради са потънали в зеленина.

Това е предпочитана локация за живот на хора с по-висок стандарт.  Ако сте с автомобил,  ще Ви отнеме 3 минути да стигнете до Морската градина, плажната алея и най-близкия търговски център с множество малки магазини и заведения. Мястото е с бърз и директен достъп до центъра на града за не повече от 6 минути. Градският транспорт е също много добре развит.

Предвидената степен на завършеност по БДС предоставя възможност да довършите и обзаведете своя дом според личните си предпочитания. Всеки апартамент се издава с инсталирана климатична мултисплит система, smart видеодомофонна система, оптични връзки – интернет и TV, блиндирани входни врати, PVC дограма с мултифункционално и нискоемисийно К-стъкло. Фасадата на сградата е топлоизолирана с EPS 10 см.

Изпълнението на строителните работи е с най-доброто качество, гарантирано от дългогодишна строителна компания с дългогодишен опит и повече от 30 национални и регионални награди. „Инструментите“, с които е изградена всяка уникална по своя характер сграда, са иновативна архитектура, съвременни технологии, материали и най-важното - внимание към всеки детайл и прецизно изпълнение.Допълнителни данни: Балкони; Двор/градина; Морска панорама; Панорама; Климатизация; Аларма/СОТ; Басейн; Охраняем Паркинг; Обществен транспорт; Асансьор;

Имате въпрос или коментар?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Име*    
Имейл *
Phone