оферта №8021

150,626.00 €
площ: 140 m2, ет.

Описание

Просторен мезонет с обща застроена площ 140,41 кв.м. състоящ се на първо ниво от: антре,
всекидневна с кухня-трапезария, лоджия, баня-тоалет, стълбище за второ ниво, с възможност за обособяване на трета спалня на това ниво;
на второ ниво от: стълбище от първо ниво, две спални, от които едната прозорец-балкон Velux cabrio с гледка към залива, коридор,
баня-тоалет, дрешник, тераса. Включени в цената 2 паркоместа по 13 кв. м. , заедно със 202,83 кв. м. ид. ч. от дворното място,
цялото 4428кв.м. с отопляем басейн и барбекю зона.

Този апартамент се намира в прекрасен комплекс от пет многофамилни къщи в общ богато озеленен двор от над 4500 кв.м. с отопляем басейн, паркоместа за всички жилища, зони за отдих и барбекю. Предлагат се двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти.

Основната идея на комплекса е изграждане на фамилни жилища в зелена среда, максимално доближаващи се до усещането за живеене в къща.  Високото качество на влаганите материали и изпълнение предопределят ниските енергийни разходи в дългосрочен план и устойчивостта на инвестицията.

В цената на всяко жилище са включени и не се заплащат отделно идеалната част от дворното място с подобренията – басейн, зелени площи, теренни тераси, складове и др., едно или две паркоместа. Степен на завършеност на жилищата: изцяло завършени всички общи части, вкл.двор и басейн, монтиран соларен панел и тръбен път до тапа, монтирани стойки и тръбен път за климатици, ВиК инсталация до тапа, електроинсталация, вкл. оптични TV и интернет завършена с монтирани ключове, контакти и розетки, мокри помещения мазилка и замазка, стени подготвени за боядисване, подове подготвени за полагане на подово покритие. Възможно завършване „до ключ“, вкл. обзавеждане по допълнително споразумение.

Въвеждане в експлоатация на комплекса /Акт 16/ от 25 април 2018г. Комплексът е завършен. Високи оценки на жилищата от кредитиращи банки.

Разходно-покривна такса за поддръжа от 10 лв. на кв.м. от сумарната застроена площ на апартамента на година. Всички цени са с включен ДДС.

Просторни жилища с големи помещения, с възможност за промени в разпределението и увеличаване броя на спалните, и за обединяване на апартаменти в огромни многостайни жилища. Нисък процент на прилежащите към жилищата общи части на сградата – средно 11,6 %.Допълнителни данни:

Имате въпрос или коментар?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Име*    
Имейл *
Phone