ТЪРСЕНЕ

ТОП ОФЕРТИ

гр. Варна
Виница
Двустаен
Продажба
44,000.00 €
гр. Варна
Окръжна болница
Мезонет
Продажба
СПЕШНО
99,000.00 €
гр. Варна
Базар Левски
Четиристаен
Продажба
69,000.00 €
гр. Варна
Морска градина
Многостаен
Продажба
145,000.00 €
гр. Варна
Виница
Етаж
Продажба
47,000.00 €
гр. Варна
м-т Св. Никола
Къща
Продажба
СПЕШНО
495,000.00 €
гр. Варна
Гръцка махала
Къща
Продажба
СПЕШНО
1,600,000.00 €
гр. Белослав
Къща
Продажба
СПЕШНО
38,000.00 €
гр. Бургас
Парцел
Продажба
СПЕШНО
520,000.00 €
гр. Варна
м-т Ракитника
Парцел
Продажба
СПЕШНО
15,000.00 €
с. Константиново
Парцел
Продажба
10,000.00 €
гр. Варна
м-т Ракитника
Парцел
Продажба
СПЕШНО
21,075.00 €
гр. Варна
Хотел
Продажба
2,990,000.00 €